Nieuw toegangsbeleid

Wij helpen u aan passende oplossingen

De nieuwe anderhalve-meter-samenleving

De afstandsnorm van anderhalve meter is naar verwachting nog lange tijd aanwezig in onze samenleving.

WeeSecure heeft diverse oplossingen ontwikkeld om hierin de ondernemers te ondersteunen.

Digitale bezoekersteller met stoplicht

De intelligente camera is in staat om te tellen hoeveel klanten er in de winkel zijn en of daarmee het maximum is bereikt.

Het stoplicht geeft aan of mensen even moeten wachten. Bij groen licht mogen er weer nieuwe klanten naar binnen.

Digitale bezoekersteller met informatiebord

Het informatiebordje wijst de klanten bij de ingang van de winkel op de richtlijnen die worden gehanteerd.

Het rode lampje geeft dankzij de intelligente camera aan of mensen even moeten wachten. Is de lamp uit, dan mogen er weer nieuwe klanten naar binnen.

Thermische camera

De camera is in staat om de temperatuur van klanten en medewerkers te meten, waardoor duidelijk wordt dat iemand koorts heeft.

Indien gewenst, kan geregeld worden dat alleen de mensen zonder koorts toegang krijgen tot de winkel via de automatische schuifdeuren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

In welk(e) producten(en) heeft u interesse? (meerdere opties mogelijk)

Kies de voorziening voor uw onderneming

Of u nu supermarkteigenaar, bakker, slager of retailer bent: ondernemers staan voor de uitdaging om “social distancing” toe te passen in hun winkel. Er mag maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd in de winkel zijn. Daarvoor worden continu controlerende personeelsleden gereserveerd. Niet alleen tijdrovend, maar vooral ook slecht voor de vele kosten die in deze crisis toch al gemaakt moeten worden.

Daarom hebben we onder andere de WeeSecure Digitale Bezoekersteller ontwikkeld!

De camera beschikt over intelligente software, die in staat is om te berekenen hoeveel klanten er in de winkel aanwezig zijn. Hierbij wordt de privacy aan de hand van de AVG-wet volledig gerespecteerd.

Dankzij de koppeling met het bijgeleverde stoplichtsysteem kan direct het rode licht worden geactiveerd om de mensen buiten te waarschuwen dat zij nog even moeten wachten voordat ook zij naar binnen mogen. Zijn er even later voldoende mensen die de winkel hebben verlaten, dan springt het stoplicht weer op groen. Dit verloopt geheel geautomatiseerd. U en uw medewerkers kunnen dus ongestoord verder werken, terwijl de apparatuur zijn werk doet.

Zo bent u met eenmalige aanschaf en zonder abonnementskosten helemaal up-to-date. U kunt nu direct uw zaken goed regelen.

Contact 

076 542 3796

info@weesecure.nl

Westbroek 32, 4822 ZW Breda

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 19:00

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek.