Campings & Groepsaccommodaties

U kent het wel: de hele dag lopen en rijden mensen uw vakantiepark in en uit en op de wisseldagen heeft u zelfs totaal geen zicht meer op wie er zich nu eigenlijk op uw terrein bevindt.

Een toegangscontrolesysteem van WeeSecure is in zo’n situatie onmisbaar. WeeSecure is gespecialiseerd in recreatie-ondernemingen als campings, groepsaccommodaties en bungalowparken. Vaak zijn deze gelegen in natuurrijke gebieden in het buitengebied en daarmee dus extra kwetsbaar.

Niet onbelangrijk is de entree van het park. Als u al een slagboom heeft, is het goed om na te gaan of deze bewust toegang verleent aan iemand of zomaar voor iedereen opengaat. Met een code-paneel of druppel-sleutels heeft u betere controle op de bezoekersstromen. Daarom zijn ook noodpoorten en uitgangen voor wandelaars van belang om bijvoorbeeld te voorzien van een camera, evenals bij centrale faciliteiten als een campingwinkel of buitenzwembad.

Zijn de stacaravans of bungalows op uw park van particuliere eigenaren of wilt u ze ook graag zelf bewaken? Kies dan voor het alarmsysteem dat op maat samen te stellen is voor elke situatie. Basiselementen als een bewegingsmelder en een rookmelder kunnen veel narigheid voorkomen. Voordeel hiervan is dat de digitale meldingen altijd bij de juiste bewoner of zelfs bij het beheer terechtkomen.

Een goed bereik is dan ook essentieel. Overweeg het betrouwbare WiFi-systeem dat WeeFree al bij talloze campings en andere vakantielocaties heeft mogen installeren. WiFi is bovendien al onmisbaar voor de gast: tegenwoordig is deze service nog meer vanzelfsprekend dan een goed sanitairgebouw! Met onze unieke WiFi-systeem 4G-oplossing creëren we zelfs op afgelegen plaatsen een stabiele verbinding.

Contact 

076 542 3796

info@weesecure.nl

Westbroek 32, 4822 ZW Breda

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 19:00

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek.