Beurzen

& Evenementen

Beurzen en evenementen zijn gelegenheden waar vaak grote mensenmassa’s samenkomen. Goede bewaking is daardoor niet altijd mogelijk. Door een camerasysteem van WeeSecure aan te brengen op essentiële punten lukt het een stuk beter.

Wat doen bezoekers bij een beursstand met veel apparatuur? Gedragen evenementenbezoekers zich als er 10.000 mensen bij het podium staan te kijken? Houden zij zich aan de regels voor alcohol en drugs en breken er geen vechtpartijen uit? Met onze camera’s kunt u veel problemen voorkomen en zorgen voor een optimale sfeer.

Als u bovendien kiest voor ons WiFi-netwerk voor uw evenement, dat ook nog eens 4G-kwaliteit kan bieden, dan biedt u extra meerwaarde voor uw gasten. Met de op maat gemaakte landingspagina kunt u bezoekers enthousiasmeren voor speciale activiteiten en kortingen en informeren over het programma of de sponsoren.

De opslag van waardevolle spullen van beursstandhouders in een afgesloten ruimte is goed te voorzien van een alarmsysteem. Ook in dergelijke situaties kunt u de controle nemen over de bewaking.

Contact 

076 542 3796

info@weesecure.nl

Westbroek 32, 4822 ZW Breda

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 19:00

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek.