Particulieren

Ook thuis wilt u uiteraard graag de woning goed beveiligd hebben. Uw volledige huis kan worden voorzien van het intelligente alarmsysteem met magneetcontacten, bewegingsmelders, rook- en koolmonoxidemelders en bijvoorbeeld een buitensirene aan de achterzijde van het huis.

Voordeel van dit systeem is dat huisdieren en bijvoorbeeld vogels worden genegeerd. Maar heeft u ’s nachts ongewenste bezoekers aan de deur staan, dan ziet u met de MotionProtect Cam (bewegingsmelder met camera) direct wat er aan de hand is. Snapshots worden meteen naar uw smartphone gestuurd, ook als u niet thuis bent.

En heeft u wat minder overzicht over uw oprit en/of de toegang naar de achtertuin? Met de MotionProtect Outdoor kunt u ook buiten beweging van mensen waarnemen. Door bijvoorbeeld de verlichting hieraan te koppelen, worden inbrekers afgeschrikt als alle tuinverlichting wordt ingeschakeld.

Voor wie nog meer veiligheid gewenst is, bieden wij ook aan die particulieren een camerasysteem. Met de door u uitgekozen cameratypes kunt u zowel opvallend als onopvallend camera’s in en rond uw huis plaatsen. Met de bijbehorende recorder kunt u belangrijke fragmenten eenvoudig terugzoeken.

 

Contact 

076 542 3796

info@weesecure.nl

Westbroek 32, 4822 ZW Breda

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 19:00

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek.