De volgende generatie video IP-oplossingen

Innovatief, betrouwbaar en betaalbaar

Op zoek naar nieuwe technologieën?
Met WeeSecure gaat u voor het maximale!

Houd 24/7 toezicht op uw woning of bedrijf met onze professionele camera’s.

Deze camera’s, ontwikkeld door bijvoorbeeld UNV (één van de grootste fabrikanten ter wereld), bieden een perfecte beeldkwaliteit met modellen tot wel 4 megapixel. Een aantal modellen gaat verder dan de traditionele exemplaren dankzij de unieke infrarood-toepassing op donkere momenten. Bovendien is er de UNV Fisheye, waarmee u zelfs 360 graden kunt observeren!

R

Perfecte beeldkwaliteit

R

Smartphone-app

R

Cloudconfiguratie

R

Multi stream technologie

R

Ondersteuning van 4K

R

Infrarood mogelijk bij afwijkende lichtsituaties

Wereldwijde topspeler

UNV is een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie markt. Is prijs / kwaliteit een belangrijke factor? Kies dan voor UNV! Hoge kwaliteit en Full HD of hoger.

Daarnaast zijn alle gewenste functionaliteiten beschikbaar die de klant van perfecte cameraobservatie mag verwachten, inclusief Full HD of 4K beeld, cloudconfiguratie en compatibiliteit met andere merken. Het UNV assortiment omvat IP-camera’s, NVRs, client software én een handige app.

Ontdek de mogelijkheden

PTZ Camera’s

Een PTZ is een krachtige, draaibare camera met zoomlens die ver kan kijken. Dit type camera is ook te besturen vanaf een app of computer. Door te kantelen, draaien en zoomen kan een groot gebied worden geobserveerd. Uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

Bullet Camera’s

Bullet camera’s zijn bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen en zijn standaard voorzien van een beugel. Een bulletcamera heeft een beter IR bereik en minder reflectie bij regendruppels.

Dome Camera’s

Een dome camera wordt zowel binnen als buiten toegepast. Dit type camera wordt vaak gekozen voor het uiterlijk. Het oogt eleganter en door de vorm is het beter bestand tegen vandalisme.

Box Camera’s

Een boxcamera biedt flexibiliteit door de vrijheid in keuze van objectieven. Voor buitentoepassingen is een buitenbehuizing nodig.

De kwaliteiten van onze camera’s

4K

UNV recorders ondersteunen 4K, een Ultra HD standaard met een breedbeeld resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Met 4K is het aantal pixels vier keer zo hoog vergeleken met 1080p (Full HD) en 8 keer zo hoog in vergelijking met 720p (HD). Details kunnen daardoor nog scherper worden weergegeven, ook bij inzoomen achteraf.

 

Smartphone app

Met de smartphone app kunt u op afstand live en opgenomen beelden bekijken, PTZ camera’s bedienen en screenshots vastleggen. Bij installatie worden recorders en camera’s door het scannen van de QR code toegevoegd aan de cloud omgeving. Dit biedt als voordeel dat er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden in de routers zoals port forwarding.

 

Power back-up

Mocht de AC- of DC-voeding wegvallen, dan kan de Power over Ethernet (PoE) functie een back-up vormen. De camera blijft daarmee stabiel functioneren.

 

Slimme temperatuurregeling

Dankzij de ingebouwde slimme temperatuurregeling, wordt zo nodig het stroomverbruik aangepast, wat de levensduur van de camera ten goede komt.

 

Multi stream technologie

UNV camera’s beschikken over meerdere videostreams. De multi stream technologie maakt het mogelijk om drie verschillende streams (met verschil in beeldkwaliteit en snelheid), gelijktijdig toe te passen.

 

WDR

De Wide Dynamic Range (WDR) functie verzekert een optimale beeldkwaliteit. Zo ook in situaties waarin sprake is van tegenlicht, overbelichting of schemering.

 

Overspanningsbeveiliging

De camera’s zijn standaard voorzien van een overspanningsbeveiliging to 6 kV, waardoor de kans op schade door blikseminslag in de buurt wordt verkleind.

Contact 

076 542 3796

info@weesecure.nl

Westbroek 32, 4822 ZW Breda

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 19:00

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek.